free hit counter script
Friday , December 13 2019
Home / Uncategorized / KÓSA VIDEÓBAN ÜZENT: “HA RAJTAM MÚLNA MÁR MINDEN NYUGDÍJAST SZÁMŰZTEM VOLNA, HISZEN SEMMI HASZNUK NINCS ITTHON. PANASZKODÁS HELYETT INKÁBB MENNÉNEK A…”

KÓSA VIDEÓBAN ÜZENT: “HA RAJTAM MÚLNA MÁR MINDEN NYUGDÍJAST SZÁMŰZTEM VOLNA, HISZEN SEMMI HASZNUK NINCS ITTHON. PANASZKODÁS HELYETT INKÁBB MENNÉNEK A…”

Kósa Lajos országgyűlési képviselő korábban is tett politikusként igencsak megosztó kijelentéséket, akkor sokan azt hihettük, hogy nincs lejjebb, pedig sajnos van. Mutatjuk a legfrissebb interjújában elhangzottakat az októberi önkormányzati választásokkal és a nyugdíjasokkal kapcsolatban: 
“Tudják, ha engem kérdeznek és minden tisztelettel mondom ezt, de én úgy gondolom, hogy a nyugdíjas rétegre már semmi szüksége az országnak. Hiába osztogatunk nekik prémiumokat és utalványokat, egyre csak úgy tűnik, hogy nem becsülik meg őket és állandóan elégedetlenkednek. Merem ezt úgy kijelenteni, hogy ha eljön az idő koromnál fogva már rám sem lesz szükség, ezzel is tisztában vagyok.

Kívánom és ajánlom nekik, hogy becsüljék meg a maradék idejüket és tisztességgel éljék le azt, októberben meg szavazzanak józan belátásuk szerint, hisz ők is tudják, hogy ki az a kormány, aki a legjobban támogatja őket és tart ki mellettük.” – tette hozzá Kósa Lajos.
– Önök mit gondolnak Kósa Lajos képviselő igencsak felháborító soraival? Ha ön sem ért vele egyet, kérjük egy megosztással fejezze ki! 

Loading...
Loading...

About admin

Check Also

Halálra gázolta a 85 éves János bácsit Petra, majd mint aki jól végezte dolgát műkörmöshöz ment

Alamizsnának is alig nevezhető fél millió forintot akart adni a zuglói gázoló áldozata családjának, ám …