free hit counter script
Friday , December 13 2019
Home / Uncategorized / Hatalmas ígéretek: ingyen parkolást és BKV-t adna Budapestnek Berki

Hatalmas ígéretek: ingyen parkolást és BKV-t adna Budapestnek Berki

Óriási ígéretekkel rúgta be az ajtót Berki Krisztián (39) főpolgármesteri programjának meghirdetésén.Hirdetés

A városházára vágyó celeb ingyen-BKV-t (ezt az ötletet a szintén jelölt Horváth Csaba is bedobta évekkel ezelőtt) és ingyen parkolást ígér a budapestieknek, illetve elintézné, hogy a fogyatékkal élő autósok egy 80×80 centiméteres táblát kapjanak. A jelölt már azt is tudja, mindezt miből finanszírozná.

– Van 1700 milliárd forint olyan pénzforrás, amit ha a 23 fővárosi kerület nem a nem létező bankba, meg zsebekbe fizetne, máris jobban tudna gazdálkodni a város – állította Berki a sajtótákékoztatóján.

Vajon miért fogja Berki kedvese, Mazsi a fejét a bejelentés után? /Fotó: Fuszek Gábor

Berki a Blikk kérdésére nem akart mélyebben belemenni a kifizetések kérdésébe,de egy konkrét példával megvilágította gazdasági elképzeléseit.

– Tarlós Istvánnak 37 tanácsadója van több mint 300 millió forintért. Ha Berki Krisztiánnak nem 37, csak öt tanácsadója lenne, máris megpsóroltunk 300 milliót – avatott be a szakmai rejtelmekbe az önmagáról egyes szám harmadik személyben beszélő főpolgármester-jelölt. Berki egyébként azt is megígérte, hogy miután átvette Tarlós pozícióját, gesztusként befizeti a jelenlegi főpolgármestert a feleségével és 6 unokájával a Budapest Eye óriáskerékre, hogy a magasból nézhessék, milyen jó gazdája a városnak.

Loading...
Loading...

About admin

Check Also

9 dolog, ami biztosan megváltozik az életedben házasság után

Furcsa dolog a házasság: két olyan ember között köttetik, akik annyira szerelmesek egymásba, hogy hivatalosan …