free hit counter script
Saturday , December 14 2019
Home / Uncategorized / Ez a 4 kisgyermek sír az édesapja után, akit kikötöttek a kocsmához viccből

Ez a 4 kisgyermek sír az édesapja után, akit kikötöttek a kocsmához viccből

Könnyes szemmel mutatja a kocsma teraszán összekötözve kihűlt gyermeke fényképét a Borsnak Imre, aki felháborítónak tartja, hogy a mókás kedvű fiatalokat nem csukták börtönbe.

Csaknem tíz órán keresztül ülhetett magatehetetlenül szorosan egy székhez kötözve a nagylóki kocsma teraszán az a 42 éves férfi, akinek a kihűlt holttestére csütörtök hajnalban találtak. Göbölös Zsolt munka után érkezett az ivóba, ahol – miután részegen elaludt egy széken – három vicces kedvű helyi előbb a hátára rakott egy felfordított széket, majd a magatehetetlen embert szorosan hozzáerősítették szigetelőszalaggal, majd magára hagyták a hidegben. A férfi az éjszaka közepén próbálta magát kiszabadítani, de felborult és a hideg kövön kihűlt.

Zsolt közmunkásként dolgozott, s az édesapjával élt a Fejér megyei településen. Korábbi élettársától két gyermeke született, de a szakításuk után nehéz helyzetbe kerültek, a 11 éves Jázmin, a 7 esztendős Zsoltika és a tizenéves nevelt fiai azóta a keresztszülőknél élnek.

A VÁLLAMRA BORULTAK ÉS EGYÜTT ZOKOGTUNK A HÍR HALLATÁN. NAGYON SZERETTÉK ZSOLTIT, SOKAT LÁTOGATTA ÉS TÁMOGATTA IS ŐKET

– mesélte a Borsnak könnyeivel küszködve Török Ramóna, aki a párjával a sajátjuk mellett négy éve nevelik Zsolt gyermekeit.


– Tudtommal a pultosnő vette a szigszalagot, s ő készítette és küldözgette a felvételeket szegényről az ismerősöknek. Egy vendég még rá is szólt, hogy szabadítsa ki legalább zárás után. Remélem, mind a négyen megkapják a méltó büntetésüket – fakadt ki a 27 éves nő.

Információnk szerint este fél hétkor Zsoltot már megkötözték, de csak a hajnali fél 5 előtt arra közlekedő busz sofőrje hívott segítséget. A tréfás kedvű kötözők jól ismerték a kiszemeltjük családját, érthetetlen, hogy még a gyerekeire sem gondoltak.

A 30, a 32 és a 37 éves férfiakat gondatlan emberöléssel gyanúsítja a rendőrség, a kihallgatásuk után visszatérhettek a faluba. Az egyikük, Nándor három házzal lakik odébb a gyermekektől.
Érdeklődésünkre a férfi anyja elmondta, fia nem vett részt a kötözésben, de az egyik társa rávallott, szerinte csupán ezért gyanúsították meg őt. Abban bíznak, hogy a DNS-vizsgálat bizonyítja majd az ártatlanságát. A halálra fagyott férfi édesapja a boltban tudta meg, hogy mi történt a fiával.

– Nem akarom elhinni, hogy nem láthatom többé. Azóta is nézem az ajtót, s várom, hogy belépjen rajta.
TŐLEM SENKI NEM KÉRT BOCSÁNATOT, DE VALÓJÁBAN AZT SEM AKAROM, HOGY A SZEMEM ELÉ KERÜLJENEK A GYILKOSAI. UGYANAZT KÍVÁNOM NEKIK, AMIT ŐK TETTEK A FIAMMAL

– magyarázta Göbölös Imre.

Loading...
Loading...

About admin

Check Also

11 autó ütközött az M7-es autópályán, hatalmas a torlódás

 Tizenegy autó ütközött össze az M1–M7 fővárosból kivezető közös szakaszán – közölte a rendőrség.A baleset …