free hit counter script
Saturday , December 14 2019
Home / Uncategorized / BYE ALEX VÉRLÁZÍTÓ SZAVAI: “SOHA NEM VOLT MÉG ENNYI TEHETSÉGTELEN ÉNEKELNI NEM TUDÓ BOHÓC HAZÁNKBAN MINT MOST. SZÉGYELLEM, HOGY ŐKET KÉPVISELEM, MERT..”

BYE ALEX VÉRLÁZÍTÓ SZAVAI: “SOHA NEM VOLT MÉG ENNYI TEHETSÉGTELEN ÉNEKELNI NEM TUDÓ BOHÓC HAZÁNKBAN MINT MOST. SZÉGYELLEM, HOGY ŐKET KÉPVISELEM, MERT..”

Az idei 2019-es X-Faktor már a 9. évad. Sokan egyetértenek abban, hogy sajnos évről évre csökken műsor színvonala, nem csak a mentorok, de a jelentkezőket tekintve is.
Amíg köszörülik a tehetségkutató jelentkezői a torkukat, nézzük meg, mennyit kaphatnak a mentorok fizetés gyanánt, akik közül most Bye Alex fakadt ki legutóbb és mondta el kendőzetlen véleményét: 
Bye Alex: “9 év távlatából én úgy látom, hogy sajnos soha nem látott mélypontot ért el a jelentkezők színvonala, egyik másik már már a közönséges cirkuszi bohóc színvonalát sem éri el..  Persze nem csak ők tehetnek erről, hanem az a tény is, hogy egyszerűen annyi tehetségkutatók műsor van, hogy “kikoptak” az igazán nagy tehetségek idehaza. Ez pedig valahol szégyenletes és szomorú..” tette hozzá Bye Alex. 
A 2019-es X-Faktorban a zsűritagok bére egyébként valahol 15-20 millió forint körül mozoghat. Ez természetesen nem havi, hanem az egész műsorért járó fizetést jelenti. Ennyi pénzért mentorkodik és kritizál példának okáért Bye Alex is. 
– Önöknek mi a véleménybe Bye Alex kirohanásáról?

Loading...
Loading...

About admin

Check Also

11 autó ütközött az M7-es autópályán, hatalmas a torlódás

 Tizenegy autó ütközött össze az M1–M7 fővárosból kivezető közös szakaszán – közölte a rendőrség.A baleset …