free hit counter script
Saturday , December 14 2019
Home / Uncategorized / Büntetést kapnának azok, akik a nyomorba szülnek és munkanélküliek a szülők, azért hogy megéljenek a GYES-ből

Büntetést kapnának azok, akik a nyomorba szülnek és munkanélküliek a szülők, azért hogy megéljenek a GYES-ből

Mint korábban is írtunk róla, tervezet van arról, hogy a kormány külön szankcionálná azokat a szülőket, akik kizárólag a saját megélhetésükért szeretnének gyereket, vagy gyerekeket szülni, mivel a családtámogatási összegből tudnák fenntartani a saját igényüket, miközben a kicsit elhanyagolnák, hiszen a GYES és családi pótlék édeskevés a megélhetésre. A kormány azért szankcionálná őket, mert ezzel a kisbaba életét veszélyeztetik, és ezt egy családbarát kormány nem hagyhatja.

A pontos szankciókról, és részletekről még nincsenek információk, de nagy üdvözlése van a tervezetnek, mindenki támogatja aki eddig hallotta. Az emberek ne azért szüljenek, hogy aztán a gyerekre kapott pénzt eligyák, vagy dohányra költsék, vagy játékgépezzenek a kaszinóban.


Nem egy, és nem két ember tudná elmondani, hogy a közvetlen környezetében hány olyan szülő van, aki nem tudta volna eltartani magát, ha nem szül gyereket. Ez felháborító, ne ezért szüljenek gyereket! Ki az aki ezzel egyetért?

Loading...
Loading...

About admin

Check Also

11 autó ütközött az M7-es autópályán, hatalmas a torlódás

 Tizenegy autó ütközött össze az M1–M7 fővárosból kivezető közös szakaszán – közölte a rendőrség.A baleset …