free hit counter script
Friday , December 13 2019
Home / Uncategorized / ALEKOSZ: “MA ÖRÜLHET A SOK NYUGGER, MEGKAPTA AZT AMIÉRT ANNYIT HISZTIZETT, CSÓKOLJÁK MEG EZÉRT ORBÁN VIKTOR KEZÉT, HISZEN Ő AZ, AKI..”

ALEKOSZ: “MA ÖRÜLHET A SOK NYUGGER, MEGKAPTA AZT AMIÉRT ANNYIT HISZTIZETT, CSÓKOLJÁK MEG EZÉRT ORBÁN VIKTOR KEZÉT, HISZEN Ő AZ, AKI..”

Az egykori Való Világ játékostól Alekosztól, már megszokhattuk a szokatlan és megosztó megszólalásait, sőt az utóbbi időben egyre aktívabban “politizál” is. 
A mai napon közzétett egy minden korábbit felülmúló instagram bejegyzést, amiben arról számolt be, hogy mit is gondol a mostani nyugdíj prémium kifizetésekkel kapcsolatban. Hogy mit is? Mutatjuk:
“Nos kedveskéim. Ide is elérkeztünk. Kisírták, hogy megint kapjanak egy zsíros prémiumot a kormánytól. Remélem most már boldogok, azt azonban nem értem, hogy milyen jogon kapták meg a juttatást, hiszen a statisztikák is arról számolnak be, hogy sosem volt még ekkora mértékű a nyugdíjasok megtakarítása és tele vannak dugi pénzzel.

Azért mertem szólni önökhöz, hogy végre tessenek belátni, felesleges az a sok panaszkodás, amit kormány felé zúdítanak már évek óta, hisz úgyis megkapják évről évre amit akarnak. Ebből is látszik, hogy idehaza csakis egy pártra és emberre érdemes szavazni, amitől maguknak is jobb lesz a hátralévő élete, az pedig a Fidesz és Orbán Viktor. – tette közzé Alekosz az igencsak megosztó sorokat. 
– Önök egyetértenek Alekosz kirohanásával? Írják meg véleményüket kommentben.

Loading...
Loading...

About admin

Check Also

Halálra gázolta a 85 éves János bácsit Petra, majd mint aki jól végezte dolgát műkörmöshöz ment

Alamizsnának is alig nevezhető fél millió forintot akart adni a zuglói gázoló áldozata családjának, ám …