free hit counter script
Saturday , December 14 2019
Home / Uncategorized / 4 kicsi gyermeke siratja Zsoltot, akit poénból kikötöttek és reggelre meghalt

4 kicsi gyermeke siratja Zsoltot, akit poénból kikötöttek és reggelre meghalt

Súlyos tragédia történt a Fejér megyei Nagylókon, ahol a Blikk riportja szerint a helyi kocsma egyik vendége egy kegyetlen tréfa miatt vesztette életét.

A cikk szerint a férfi elaludt italozás közben, mire a kocsma három másik vendége „viccből” odaszigszalagozta őt a székhez, ám később elfelejtették kiszabadítani, így az áldozat reggelre kihűlt, és meghalt.

A Blikk szerint az áldozatot Zsoltnak hívták, 43 éves volt és négy gyermek apja. Közmunkásként dolgozott, de már régebb óta nem tudott gondoskodni a négy gyermekéről, ezért a keresztanyjuk, Ramóna vette őket magához.

Amikor a kicsik megtudták, hogy az apjuk nincs többé, órákon át zokogtak
– írta a lap.

Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek
– mondta az asszony.

A lap megtalálta a férfi édesapját is, aki azt mondta, neki a pultos szólt másnap reggel, hogy a fia meghalt a kocsma teraszán.

Nem hittem neki, mondtam, ne hülyéskedjen ezzel. Aztán mások is megerősítették a hírt, de én még most sem hiszem el
– mondta értetlenül az apa.

A Blikk megkereste a kocsmát, de a tulajdonos nem kívánt nyilatkozni. A falubeli hírek szerint egyébként a pultosnő segítségnyújtás helyett fotózta Zsoltot, majd a felvételeket körbeküldte ismerőseinek

Loading...
Loading...

About admin

Check Also

11 autó ütközött az M7-es autópályán, hatalmas a torlódás

 Tizenegy autó ütközött össze az M1–M7 fővárosból kivezető közös szakaszán – közölte a rendőrség.A baleset …