web page hit counter
Sunday , October 13 2019
Home / Uncategorized / Összeverte a kalauzt egy jegy nélkül utazó fiatal a zuglói vasútállomáson, akár hét év börtönt is kaphat

Összeverte a kalauzt egy jegy nélkül utazó fiatal a zuglói vasútállomáson, akár hét év börtönt is kaphat

A Nyugati pályaudvarról Lajosmizse felé tartó vonatra szállt fel egy fiatal férfi tavaly áprilisban az egyik kora reggeli járatra, csakhogy mindezt jegy nélkül tette.Hirdetés

A kalauz érkezésével az utas bejelentette, hogy tőle szeretne jegyet váltani. A jegyellenőr azonban tájékoztatta, hogy ez nem lehetséges, így vagy kifizeti a pótdíjat vagy le kell szállnia. Erre az utast annyira elöntötte a düh, hogy lökdösni kezdte az ellenőrt, majd a zuglói állomáshoz érve mindketten leszálltak.

A kalauz nem hagyta annyiban a dolgot, rendőri segítséget szeretet volna kérni. Amikor ezt a férfi észrevette, kiabálni kezdett a munkáját végző jegyellenőrrel, majd meg is verte. Többször mért ütést az arcára és a fejére. A konfliktus vége az alatt, hogy a kalauz csonttörést és súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A támadó akár hét és fél év börtönt is kaphat – számolt be a 24.hu oldala.

Loading...

About admin

Check Also

4 NAGYVÁROSBAN IS VEZET AZ ELLENZÉK, SZEGED, PÉCS, MISKOLC, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Miskolc, 2019. október 7.Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP, Kopcsó Gábor, az Új Lendület Miskolcért és Veres …