web page hit counter
Saturday , November 23 2019
Home / Uncategorized / ORBÁN VIKTOR: “REKORD MAGAS AZ ÖREGSÉGI NYUGDÍJ HAZÁNKBAN. OLYANNYIRA, HOGY ABBÓL EGY VAGYONT TUDNAK FELHALMOZNI A NYUGDÍJASAINK, HISZEN…”

ORBÁN VIKTOR: “REKORD MAGAS AZ ÖREGSÉGI NYUGDÍJ HAZÁNKBAN. OLYANNYIRA, HOGY ABBÓL EGY VAGYONT TUDNAK FELHALMOZNI A NYUGDÍJASAINK, HISZEN…”

Orbán Viktor a heti sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy mit gondol a jelenlegi nyugdíj helyzetről és a magyar nyugdíjasok gazdasági színvonaláról. Megdöbbentő nyilatkozatát változtatás nélkül idézzük:
“- Köszönöm kérdésüket. Jómagam úgy látom és tapasztalom, hogy hazánkban sosem volt még ilyen magas a nyugdíj mint napjainkban. A kormány minden évben azon fáradozik, hogy kedvezzen a nyugdíjasoknak, hol nyugdíjemeléssel, hol különböző juttatásokkal. Büszke vagyok arra, hogy az öregségi nyugdíj átlagos mértéke 2019-ben átlépte a havi 120000 ezer forintot, hisz ez az érték kettő éve még csak jócskán 100 ezer forint alatt volt. A KSH adatai szerint rengeteg nyugdíjas még hozzá sem nyúl a nyugdíjához, hisz annyi megtakarítással rendelkezik.

Külön pozitívum, hogy évről évre tervezzük emelni a nyugdíj mértékét, mely nem csak, hogy lépést tart, de az infláción felül teljesít, tehát mindenhogy pozitív a mérleg. – jelentette ki a kormányfő.
– Mit gondolnak Orbán Viktor nyilatkozatáról? Önök szerint is rekord magas a nyugdíj napjainkban?

Loading...

About admin

Check Also

HUJBER: ” SZÉGYELLNÉM MAGAM, HA NYUGDÍJAS KOROMRA ARRA LENNÉK RÁSZORULVA, HOGY A KORMÁNYTÓL KAPOTT PLUSZPÉNZEKBŐL KELLENE MEGÉLNEM. ÉN BIZTOSAN NEM LESZEK OLYAN NINCSTELEN MINT A…

Hujber Feri ismét hangot adott gondolatainak, és belegázolt a nyugdíjasokba:” Egy biztos! Szégyellném magam, ha nyugdíjas …