web page hit counter
Saturday , November 23 2019
Home / Uncategorized / Nehéz és szívszaggató döntést hozott meg Schumacher felesége, sajnos nincs már más választása

Nehéz és szívszaggató döntést hozott meg Schumacher felesége, sajnos nincs már más választása

Fontos döntést hozott az egykori Forma 1-es világbajnok autóversenyző felesége.Öt éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett a francia Alpokban, melynek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, lebénult és beszélni sem képes, éber kómában fekszik. A pilóta családja és közeli ismerősei a legnagyobb titokban őrzik az állapotáról szóló információkat.

A volt Forma 1-es pilóta egykori ügynöke, Willi Weber tavaly beszélt először és utoljára arról, hogy feladta a reményt, nem hiszi, hogy Schumacher valaha fel tud épülni. Úgy néz ki, a család is beletörődött abba, hogy Michael Schumacher már soha nem fog felépülni.

Loading...

Ezt bizonyítja az is, hogy komoly döntésre szánták el magukat.

Corinna Schumacher eddig csaknem 24 millió eurót költött a volt pilóta egészségügyi ellátására. A sajtó időről időre bepróbálkozik, hogy kiderítse, mi van Schumacherrel, de sikertelenül. Legutóbb egy német tévécsatorna próbált meg a családnál forgatni, de a pilóta felesége visszautasította őket. Corinna Schumacher lesújtó üzenetet közölt jogi képviselőjükön keresztül a csatornának.

Titkos informátorok szerint csont sovány az egykori világbajnok, és apró gesztikulálással kommunikál, a kezeivel, vagy arcával. Valószínűleg soha sem fog felépülni annyira, hogy teljes önellátó életet élhessen, és ágyhoz lesz kötve az élete végéig.

A Forma 1-es pilóta felesége kijelentette, a jövőben sem szeretnének Michael Schumacher állapotáról nyilatkozni a sajtóban. A pilóta felesége közölte, hogy bármilyen nehéz is feldolgoznia az embereknek, a médiában már soha többé nem fogják viszont látni a Forma1-es világbajnokot.

Loading...

About admin

Check Also

HUJBER: ” SZÉGYELLNÉM MAGAM, HA NYUGDÍJAS KOROMRA ARRA LENNÉK RÁSZORULVA, HOGY A KORMÁNYTÓL KAPOTT PLUSZPÉNZEKBŐL KELLENE MEGÉLNEM. ÉN BIZTOSAN NEM LESZEK OLYAN NINCSTELEN MINT A…

Hujber Feri ismét hangot adott gondolatainak, és belegázolt a nyugdíjasokba:” Egy biztos! Szégyellném magam, ha nyugdíjas …