web page hit counter
Sunday , September 15 2019
Home / Uncategorized / MOST ÉRKEZETT!! ELFOGTÁK AZOKAT AZ ELKÖVETŐKET, AKIK TEGNAP SÚLYOSAN BÁNTALMAZTÁK F. TAMÁST! A KÖVETKEZŐT VALLOTTÁK:- ” NEM BÁNTUNK MEG SEMMIT! AZÉRT CSINÁLTUK, MERT ÍGY TALÁN… “

MOST ÉRKEZETT!! ELFOGTÁK AZOKAT AZ ELKÖVETŐKET, AKIK TEGNAP SÚLYOSAN BÁNTALMAZTÁK F. TAMÁST! A KÖVETKEZŐT VALLOTTÁK:- ” NEM BÁNTUNK MEG SEMMIT! AZÉRT CSINÁLTUK, MERT ÍGY TALÁN… “

Mint arról már beszámoltunk, tegnap olyan súlyosan bántalmazták F. Tamást (76 éves), hogy jelenleg is az intenzíven osztályon ápolják. Ő az az idős férfi, aki 2019. augusztus 31-én autójával halálra gázolta Zuglóban a zenész L.L. Junior kisfiát, a 3 éves Dávidot. Az rendőrségi szakértők egyértelműen megállapították, hogy a sofőr teljesen vétlen volt a balesetben.

Tegnap F. Tamás otthonába két férfi rontott be és verte félholtra az idős urat. A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást és ma délelőtt már sikerült is előállítaniuk a feltételezhető elkövetőket. A kihallgatásukkor bevallották, hogy ők tették és azt is elmondták miért:

” Úgy éreztük valamit tennünk kell. Ilyen könnyedén nem úszhatja meg tettét a sofőr. Nagyon szeretjük és tiszteljük Juniort azért amit elért az életben romaként és amit a roma közösségért tesz olykor. Ezért úgy gondoltuk mi szolgálunk igazságot. Nem bántunk meg semmit! Azért csináltuk, mert így talán enyhítettünk Junior és a család fájdalmán.”

Elmeorvosi vizsgálatot kértek a két elkövetőre. 

A rapper teljes elítélte azt amit a két férfi művelt és maximálisan elhatárolódik a cselekedetüktől. Mint mondta – Ennek nem szabadott volna bekövetkeznie és rettentően sajnálja a történteket!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Loading...

About admin

Check Also

SZANDI A 23 ÉVE NEM LÁTOTT SZÜLEIT IS VISSZAKÜLDTE A NYUGDÍJBÓL DOLGOZNI A GYÁRBA

Szandi kiakadt a kommentelőkre és ezt üzeni nekik: ” Én jó magyarnak tartom magam és …