web page hit counter
Sunday , October 13 2019
Home / Uncategorized / KISZEL TÜNDE RENDHAGYÓ NYILATKOZATA: – “MINDEN FARHÁTRA ÉS KRUMPLIRA VÁRÓ KISNYUGDÍJASNAK AZT ÜZENEM, HOGY NE..”

KISZEL TÜNDE RENDHAGYÓ NYILATKOZATA: – “MINDEN FARHÁTRA ÉS KRUMPLIRA VÁRÓ KISNYUGDÍJASNAK AZT ÜZENEM, HOGY NE..”

Szinte nem telik el úgy nap, hogy valamelyik “celebünk” ne tenne sajnos többnyire bántó megjegyzéseket a nyugdíjasokat illetően. Ez alól most Kiszel Tünde kivételt képez, aki pár mondatban megosztotta gondolatait a magyar idősekkel kapcsolatban:
“Tudják koromnál fogva napi szinten találkozok nyugdíjasokkal és ami hazánkban folyik most az önkormányzati választások kapcsán az több mint felháborító. Felháborító az, hogy a különböző pártok a szavazatok reményében szó szerint megveszik az embereket, különösen a jobban kiszolgáltatott nyugdíjasokat. Megveszik őket lisztel, cukorral, krumplival vagy éppen tojással vagy különböző olcsóbb húsokkal, mert a drágábbat már sajnálják.. A nyugdíjasokhoz és minden szavazóhoz szólnék most.

Kérem, ne hagyják megvenni magukat és szavazzanak a szívük szerint és ne legyenek részei önök is a cukros mázzal bevont hazugságoknak! Én magam is így fogok tenni. – tette hozzá a tőle igencsak meglepő gondolatokat Kiszel Tünde
– Önök mit gondolnak a művésznő véleményéről? Osszák meg, ha netán önök is egyetértenek szavaival!

Loading...

About admin

Check Also

4 NAGYVÁROSBAN IS VEZET AZ ELLENZÉK, SZEGED, PÉCS, MISKOLC, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Miskolc, 2019. október 7.Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP, Kopcsó Gábor, az Új Lendület Miskolcért és Veres …