web page hit counter
Sunday , September 15 2019
Home / Uncategorized / FERÓ: “JOGÁBAN ÁLL MINDENKINEK HÜLYÉNEK LENNI, DE A MAGYAR NYUGDÍJASOK VISSZAÉLNEK EZZEL “

FERÓ: “JOGÁBAN ÁLL MINDENKINEK HÜLYÉNEK LENNI, DE A MAGYAR NYUGDÍJASOK VISSZAÉLNEK EZZEL “

Alattomos rosszakaróimnak üzenem, a kesztyűt felvettem – összegezte Nagy Feró (72), aki elhatározta, közösségi oldalán minden róla megjelenő álhírre reagál.

– Soha életemben nem daráltam semmiféle csirkét! – fogalmazott a Beatrice vezetője, akiről tényként terjedt az interneten, hogy 40 éve koncert közben élő állatot tett egy darálóba. A névtelen blogbejegyzésben az természetesen nem szerepelt, hogy ezt a pletykát Erdős Péter (†64), a pártállami korszak könnyűzenei lemezkiadásának teljhatalmú ura indította útjára.

– A magam részéről, én nem kedvelem a Beatrice együttest. Képzelje el a kedves néző, hogy egy ilyen punkzenekar élő kiscsirkét tesz a darálóba, és az állat vére fröccsen a fehér ingükre – magyarázta évtizedekkel ezelőtt egy tévéműsorban Erdős Péter, és pár nappal az adás után a Beatricét már úgy fogadták egy vidéki művháznál, hogy „ugye itt nem lesz semmiféle csirkedarálás?”

– Egy ideig zavart ez a bélyeg, de ma már úgy vagyok vele, mindenkinek jogában áll hülyének lenni, mert aki ezt még mindig elhiszi, az nyilvánvalóan idióta. Őket nem is akarom meggyőzni. Hülye lennék!Sajnos a nyugdíjasok ezzel visszaélnek, mert hogy ők ezt akkor is elhitték, meg most is!  – kacagott a nemzet csótánya.

– Nekem valójában Erdős kijelentésével sem volt bajom. Ő nyíltan is vállalta, hogy a punkrockot és vele együtt a Beatricét sem kedvelte. Nem is lehetett lemezünk, amíg ő volt ott a góré. Ez is tiszta ügy. Nekem az nem tetszett, hogy nem volt reagálási lehetőségem. A 21. századi liberális véleménydiktátoroknak sem szokása, hogy megkérdezzenek. A közösségi oldalamon viszont reagálhatok. Rég nem húzom fel magam azon, hogy olyanok ítélkeznek felettem, akik mögött semmi teljesítmény nincsen. Inkább felvillanyoznak. Rákaptam a blogozásra!

Loading...

About admin

Check Also

SZANDI A 23 ÉVE NEM LÁTOTT SZÜLEIT IS VISSZAKÜLDTE A NYUGDÍJBÓL DOLGOZNI A GYÁRBA

Szandi kiakadt a kommentelőkre és ezt üzeni nekik: ” Én jó magyarnak tartom magam és …