web page hit counter
Saturday , November 23 2019
Home / Uncategorized / Damu üzent Timinek: Megjátszod a fejed, bőgsz a tv-ben, miért nem mondod el nekik azt amit mindenki tud?

Damu üzent Timinek: Megjátszod a fejed, bőgsz a tv-ben, miért nem mondod el nekik azt amit mindenki tud?

Damu újabb nyílt levelet közölt, amiben Timinek üzen.. Durva dolgokat állít..

Loading...

“Timikém, már megint láttalak, hogy bőgsz a tv-ben. Neked el kéne menned színészetet tanulni, mert baromi nagy színész vagy, hatalmas őstehetség. Csodálom, hogy a néhai férjed nem alkalmazott valamelyik filmjében, remek bohóc lettél volna. Sírdogálsz, előadod, hogy mennyire gyászolsz? Halottak napján a legnagyobb nyugodsággal táncoltál a ribancos felszerelésedben Gattyán partyjában.
Aztán 3 nap elteltével bőgsz a tv2 mokkában? Ki hiszi el szerinted ezt? Eltettetek a börtönbe a vénemberrel, mert útban voltam, megvette kilóra a bírókat.. De most már a helyére került! Timi te meg szégyell el magad, a leggusztustalanabb dolog amit művelhet az ember,  szerződéssel voltál együtt a papával, és előadod a nagyszerelmest, szánalmas..”

Loading...

About admin

Check Also

HUJBER: ” SZÉGYELLNÉM MAGAM, HA NYUGDÍJAS KOROMRA ARRA LENNÉK RÁSZORULVA, HOGY A KORMÁNYTÓL KAPOTT PLUSZPÉNZEKBŐL KELLENE MEGÉLNEM. ÉN BIZTOSAN NEM LESZEK OLYAN NINCSTELEN MINT A…

Hujber Feri ismét hangot adott gondolatainak, és belegázolt a nyugdíjasokba:” Egy biztos! Szégyellném magam, ha nyugdíjas …